Haber

Başkan Böcek Kadir Gecesini Elmalı’da geçirdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kadir Gecesini inanç merkezi sayılan Elmalı’da vatandaşlarla birlikte geçirdi. Tekke Abdal Musa Türbesi’nde namaz kılan Önder Böcek, Tekke Köyü yolunda yürütülen asfalt ve köprü yapım çalışmalarına nezaret etti. Önder Böcek, Millet İttifakı milletvekili adaylarıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Elmalı programının ilk durağı Tekke Köyü’ndeki Abdal Musa Türbesi oldu. Lider Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, CHP Antalya Milletvekili Adayları Sururi Çorabatır, Cavit Arı, Abdal Musa Dernek Lideri Mehmet Özel, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Lideri Mustafa Turhan ve muhtarlar Abdal Musa Türbesi’ni ziyaret ederek dua etti. Lider Böcek, Vahibi Ümmi Türbesi ve Elmalılı Hamdi Yazır Kent Müzesi’ni de ziyaret etti. Elmalı’da vatandaşları kucaklayan Muhittin Böcek Önder, Kadir Gecelerini kutladı.

DENETİMLİ YOL VE KÖPRÜ İŞLERİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden yapılan Tekke Köyü’ne ulaşımı sağlayan Bayralar Köprüsü’ndeki çalışmaları Belediye Başkanı Muhittin Böcek, beraberindeki heyet ile birlikte denetledi. Lider Böcek, Elmalı Abdal Musa Türbesi ile ana yolun ortasındaki 8.5 kilometrelik yolda yürütülen sıcak asfalt çalışmasında da incelemelerde bulundu. Lider Böcek, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

İFTAR YEMEĞİ VERİLİR

Antalya Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi Kadir Gecesi’nde de Elmalı’da vatandaşlara iftar yemeği verdi. İftara Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekilleri Cavit Arı, Aydın Özer, Düzce Partisi Genel Sekreteri Uğur Poyraz, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Güzel Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Millet İttifakı milletvekili adayları ve binlerce vatandaş katıldı. akşam yemeği. Semazen gösterisi ve ilahilerle renklenen iftar yemeğinde hep birlikte dualar edildi.

ALLAH BİRLİK VE BERABERİMİZİ DAİM ETSİN.

Evliyalar, evliyalar ve inanç merkezi Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Elmalı’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Bin aydan daha güzel olan bu Kadir Gecesi’nde Allah dualarınızı ve tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Kadir Gecesi’nin ülkemize ve vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve sükunet getirmesini dilerim. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Allah birliğimizi bozmasın. Hep birlikte ezanımıza, cumhuriyetimize, ecdadımızın devrimlerine inanarak kızıl bayrağımızın altında aydınlık günlere yürümeye devam edeceğiz. Antalya’dan elmamızı güzelleştirmeye devam edeceğiz. Azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu