Yaşam

Çok konuşulacak iddia: Yeşim Erçetin, kripto para piyasasında usulsüzlük yaptığı iddiasıyla FBI baskınında gözaltına alındı

Ozon Orhon ve Emre Martaş ile yaptığı evliliklerle gündeme gelen eski model Yeşim Erçetin, geçtiğimiz yıl Miami’de Fevzi Kardeseci ile nikah masasına oturmuştu. Uzun süredir kızı ve eşiyle birlikte ABD’de yaşayan Erçetin, geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde evine düzenlenen baskınla FBI tarafından gözaltına alınmıştı.

HESAP BLOKLANDI, PASAPORT GİZLİ

Sayfa 2’de yer alan habere göre kripto para piyasasında usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan çiftin kripto para üzerinden insanları dolandırdığı iddia edildi. Hesabında parası görülen ve bloke edilen Erçetin’in pasaportuna da el konuldu. Ünlü ismin üzerine 50 bin dolarlık kefalet konduğu da konuşuluyor.

Ev sahipleri, 6 aylık birlikteliklerini 31 Ocak 2022’de nikah masasına taşıyan çiftin, evliliklerinin birinci yılını kutlayamadan cezaevine gönderildiklerini de söyledi.

Fevzi Kardeseci ve Yeşim Erçetin

EMRE MATRAŞ: DEVLET BASKILARDA KIZIMI DA ELİNDEN ALABİLİRDİ

Yeşim Erçetin’in ikinci eşi Emre Matraş, baskın sırasında 10 yaşındaki kızının da evde olduğunu ve komşularının yardımıyla kurtarıldığını söyledi. Sunuculara özel bir açıklama yapan Emre Matraş, “Baskın sırasında 10 yaşındaki kızım da oradaydı. Yan komşuları olmasaydı benim kızımı da alacaklardı. Devlet” kızıma da el koyabilirdi. O halde ben kızımı 16 yaşına kadar ülkeme getiremedim. 2 gün içinde kızımı Türkiye’ye getirdim. Kızım hala iyileşmedi.”

“50 BİN DOLARI KEFALET ALMAK MÜMKÜN DEĞİL”

Erçetin’e yöneltilen suçlamaların çok ağır olduğunu söyleyen Matraş, “50 bin dolarlık kefaletle çıkması mümkün değil. 50 bin dolarlık kefaletle çıkması mümkün değil. Basit bir iş değil. olayda çok büyük bir dolandırıcılık olayının içine düştü.Yeşim öyle biri değil kocası yüzünden mağdur oldu.’Kızımın velayetini almak istiyorum, kızımı oraya gönderemem’ dedi.

sulusarayhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu