Ekonomi

Depremzedelere yardım ortak yayına başladı: Tek yürek Türkiye

Tüm televizyon kanalları, ülkeyi kasıp kavuran deprem felaketinin yaralarını sarmak için bir araya geldi. Kahramanmaraş ve Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis’i etkisi altına alan depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayanlar için Türkiye’nin tek yürek olduğu canlı yayın tüm kanallarda ekranlara geliyor. Aynı zaman.

Moderatörlüğünü Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Gerçek, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz’ın yaptığı ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri ve kamuoyu, deprem kurbanları

Sevilen dizi ve programların ‘Türkiye Tek Yürek’ yardım kampanyasında simalar tarafından toplanan bağışlar, AFAD ve Kızılay’a bağışlanacak.

Bu akşam saat 20:00’de tüm televizyon kanallarında ortak yayınlanacak olan #TürkiyeTekYürek kampanyasına sizlerin de desteğiyle destek olmak için,

? Davet Merkezi ; 0 (212) 707 01 00

AFAD bağış linki;
https://www.afad.gov.tr/turkiye-tek-yurek-yardim-kampanyasi-bagis-hesabi-numaralari

Kızılay bağış linki;
https://www.kizilay.org.tr/deprem2023/

Anadolu Yayıncılar Derneği de kampanyaya 40 uydu ve yerel kanal ile katılıyor. RTÜK’ün desteklediği Anadolu Yayıncılar Derneği’ne bağlı 40 uydu ve yerel kanal, depremzedelerin yaralarını sarmak için düzenlenen yardım kampanyasına dahil edildi.

haberahirli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu