Haber

Karısını öldüren adam yakalandı, cinayetin kıskançlık yüzünden işlendiği ortaya çıktı

Karısını öldüren adam yakalandı, cinayetin kıskançlık yüzünden işlendiği ortaya çıktı

Önce oklavayla karısının başına vurdu, sonra da boğarak öldürdü.

BURSA – Boşanma aşamasında olan eşini öldüren koca, Bursa’da yakalandı. İfadesinde cinayetin kıskançlık yüzünden işlendiğini belirten Turgay Kındaç, eşinin önce kafasına oklavayla vurduğunu, ardından da boğduğunu söyledi.

Olay, dün saat 05.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesine bağlı Esenevler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Turgay Kındaç, anlaşmazlık yaşadığı iddia edilen eşi Seher Kındaç ile sözlü tartışma yaşadı. Fabrika personeli Turgay Kındaç, tartışmanın büyümesi üzerine öldürdüğü eşinin kız kardeşine ‘Kız kardeşini öldürdüm’ diye mesaj gönderdikten sonra ortadan kayboldu. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri, yerde hareketsiz yatan Seher Kındaç’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Şüpheli baba ortadan kaybolurken, ekipler soruşturma başlattı. İki çocuk annesi kadının cenazesi, otopsinin ardından götürülmesinin ardından Amasya’da toprağa verildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheli Turgay Kındaç, cinayetten bir gün sonra Kent Meydanı’nda gözaltına alındı. Karakolda suçunu itiraf eden Turgay Kındaç, boşanmak üzere olan eşini kıskançlık nedeniyle öldürdüğünü belirterek, “Eşim 2023 yılının son günü Metehan isimli bir adamla iş yerinde fotoğraf çektirdi ve ardından sosyal medyada paylaştı. Olay sabahı yine tartışma çıktı ve eşimin kafasına oklavayla vurup ardından boğdum. Ancak “Neyle boğduğumu hatırlamıyorum” dedi. .

yataganhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu