Haber

Mardin için sözünün eri

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Mardin’de seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Mardin Büyükşehir Adayı Abdullah Erin, Mardin’le ilgili proje ve çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
İlçe başkan adayları açıklanmadan önce Mardin’de seçim çalışmalarına başladıklarını hatırlatan Cumhurbaşkanı Adayı Erin, genel merkezin ilçe adaylarını kesinleştirmesinin ardından aday tanıtım toplantısıyla saha çalışmalarına başladıklarını söyledi.

MARDİN’E UYGUN 47 PROJE HAZIRLADIK!

AK Parti’nin Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük davası ve siyasi hareketi olduğunu, her zaman halkın dediğini yapan, milletin çizdiği yolda yürüdüğünü belirten Lider Adayı Erin, “AK Parti’nin belediyecilikteki markalı hizmet anlayışının belediyecilikte yansıtılması gerekiyor. Mardin Antik Kenti’ndeki en güzel örnekler.” Kent için gece gündüz çalışacağız. Bir yandan şehrin imar ve ihyası için çalışacağız, diğer yandan da kentte yaşayan hemşerilerimize, kadınlarımıza ve gençlerimize hak ettikleri gerçek belediyecilik ve yaşam konforunu sağlamaya çalışacağız. kadim uygarlığımız. Plakamız olan 47 rakamından ilham alarak Mardin’e büyük değer vereceğiz. “47 proje hazırladık. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz lansman toplantısında bu projelerimizi hemşehrilerimizle paylaşacağız. Teşkilatlarımız ve ilçe adaylarımızla birlikte çalışarak, işaret ettiği gerçek belediyecilik anlayışını yaygınlaştıracağımıza inanıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart akşamına kadar Mardin ili geneline yayılacak.” söz konusu.

BU GEMİYİ HER ZAMAN BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Mardin’in potansiyeline ve zenginliğine yakışır projelere değer verdiklerini belirten Erin, “Ulaşımdan sanayiye, tarımdan istihdama, turizmden gençliğe kadar projeleri hayata geçireceğiz. Ülkemize fayda sağlayacak işler yapıp Mardin’i hak ettiği yere getireceğiz. Mardin’in trafik sorununu çok iyi biliyoruz. İnşallah çevre yolu projesiyle bunları çözeceğiz. Mardin’in sorunlarını çok iyi biliyorum. İnşallah bunları hep birlikte çözeceğiz. Bu ülke bizim, hepimiz aynı gemideyiz. Bu gemiyi birlikte yürüteceğiz. “Başka çaremiz yok” dedi.

KAYNAKÇILAR ÇOK İYİ ÇALIŞTI AMA BU ARTIK BİR ANALİZ DEĞİL

Mütevelli heyetinin çok güzel işler yaptığını hatırlatan Erin, “Ama artık çözüm bu değil. Halkımız etnik kimlikle sınırlı kalmamalı. İnancı ne olursa olsun herkesin farklılıklarını kucaklıyoruz. Hizmetlerimiz dil ve din ayrımı yapmadan en ücra köşeye kadar herkese eşit şekilde ulaşacaktır. Artık kaybedecek vaktimiz yok. Diğer iller hizmetlerde bizi geride bıraktı. Artık herkesin ülkemize, kadim şehrimize hizmet etme sorumluluğunu üstlenmesi gerekiyor” dedi.

besikduzuhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu