Haber

Osmangazi Üniversitesi en az lise mezunu eleman alıyor! Başvuru detayları nelerdir?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin B bendine göre Mühendis, Eczacı, Psikolog, Biyolog, Hemşire, Röntgen Teknisyeni, Sağlık Teknisyeni, Teknisyen, Büro Çalışanı, Güvenlik Görevlisi, Ek İşçi, Analitik Sistem Programcısı ve Programcısı ekiplerine işçi alacağını duyurdu. Başvuru süreciyle ilgili tüm bilgileri açıklayan kurum, en az ortaokul mezunu adaylara istihdam sağlayacağını duyurdu.

BAŞVURU TARİHİ VE YÖNTEMİ

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 13 Şubat 2023 ve 23 Şubat 2023’ten itibarenbugüne kadar devam edecek.

adaylar www.ogu.edu.trweb sitesinden temin edilecek başvuru formunu ve gerekli belgelerle birlikte doldurarak. Kongre ve Kültür Merkezi’nde kurulacak başvuru masalarıŞahsen başvurmaları gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

1-Başvuru Formu (Başvuru Formu’na KPSS Puanı yazılırken tam, okunaklı ve arasına virgül (,) gelecek şekilde yazılmalıdır.)

2-1 Fotoğraf (Başvuru Formu’nun ilgili bölümüne yapıştırılmalıdır.

3-2022 KPSS (B) küme sınavı sonuç belgesi (Açık ve okunaklı kontrol kodu ile KPSS sonuç belgesi)

4-Diploma fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi (e-Devlet üzerinden yeni tarihli barkodlu e-Devlet çıktısı)

5-Askerlik Durum Belgesi (e-Devlet üzerinden yeni tarihli barkodlu e-Devlet çıktısı)

6-Suç Sicil Kaydı (e-Devlet üzerinden yeni tarihli barkodlu e-Devlet çıktısı)

7-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi veya Nüfus Kayıt Örneği (e-Devlet üzerinden yeni tarihli barkodlu e-devlet çıktısı)

8-SGK hizmet dökümü (e-Devlet üzerinden yeni tarihli barkod e-Devlet çıktısı)

9-Gerekli Nitelikler bölümünde istenen sertifika/belgelerin kopyası

10-Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuran adayların özel güvenlik görevlisi kimlik kartı ve belgesi fotokopisi

11-Koruma ve Güvenlik Görevlisi ekibine başvuran adayların rastgele bir sağlık kuruluşundan alacakları belgelerle vücut kitle indeksini belgelemek.

12-6698 sayılı KVKK Mevzuatı uyarınca hazırlanmış İdari Çalışan Adayı Aydınlatma Metni (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesinden temin edilecektir.)

13-6698 Sayılı KVKK Mevzuatına Göre Hazırlanan İdari Çalışan Adayı Açık İstek Listesi (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesinden temin edilecektir.)

UYGULAMA KURALLARI NELERDİR?

1-Başvuru yapacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan öğrenime ilişkin şartlar ile aşağıda belirtilen genel şartlar aranır.

A- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
B- (Değişik: 23/01/2008-5728/317 md.) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; Devletin güvenliğine karşı kabahatler, anayasal düzene ve bu sistemin işleyişine karşı hata, millî savunmaya karşı kabahatler, devlet sırlarına karşı hata ve casusluk, zimmet, zimmet, rüşvet Hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, kötüye kullanma suçlarından hüküm giymemiş olmak. inanç, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, ifaya fesat karıştırma, hata sonucu mal bedelinin aklanması veya kaçakçılık.
C- Askerlikle ilgili olmamak (terhis, muafiyet veya tecil)
D- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü maddesinde yer alan kararların gizli kalması kaydıyla, görevini sürekli yapmasına engel olacak beden veya ruh hastalığına sahip olmamak. (Kadroya atanmaya hak kazanan adaylardan tam teşekküllü hastanelerden alınacak sağlık kurulu raporu istenecektir).

2-Çeşitli kararnamelerle kamu görevinden ihraç edilmiş olanlar başvuru yapamaz.

3-2022 KPSS(B) sınav sonuç belgesine sahip olmak.

4-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak.

5-657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi, yeterli sözleşme ile çalıştırılanların olağandışı davranışları nedeniyle sözleşmenin kurumlarca feshedilmesi veya istisnalar dışında sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetmeleri halinde, Sözleşme devri sırasında Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen, 1 (bir) yılı geçmedikçe kurumların sözleşmeli işçi kadrolarında çalıştırılamazlar.

6- Sözleşmeli İşçi Çalıştırma Belgelerinin ek 6 ncı maddesine göre “çalışma için aranan niteliklerden herhangi birine sahip olmadığı sonradan anlaşılırsa, sonradan işe alım için aranan niteliklerden herhangi birini kaybeder. ..”, hizmet sözleşmesi kurum tarafından tek taraflı olarak feshedilir.

7-17.04.2021 tarihli ve 31457 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Güvenlik ve Arşiv Araştırma Kanunu”na göre sözleşmeye hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırması yapılacak ve süreç buna göre yürütülecektir. arşiv araştırmasının sonuçları.

RESMİ DUYURU METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu