Haber

Risale-i Nur Meşveret Cemaati’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek açıklaması

Risale-i Parıltı Meşveret Cemaati, 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı.

Cemaatten yapılan yazılı açıklamada, 14 Mayıs seçimlerinin birinci tipinde, ihanet ve yıkıma karşı milletin çoğunluğunun vatanın bekası, milletin huzur ve sükuneti için üzerine düşen görevi yerine getirdiği belirtildi. tüm iç ve dış fitne merkezlerinin ve kötü güçlerin.

Açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, vatan, millet ve İslam alemi hürmetine, birlikte inşa etmeye ve geleceğe çalıştığı tüm hayırları tamamlama ve evrenselleştirme hürmetine” ifadelerine yer verildi. Yıllardır büyük bir titizlikle her birini belli bir mertebeye ulaştırdık, destekliyoruz ve muvaffakiyetini niyaz ediyoruz.Mayıs ayında yapılacak olan ikinci ilahta dalalet ve fitne ehline inat rehavete kapılmadan yanında olduğumuzu beyan ederiz. 28. Kararsız ve tarafsız vatan evlatlarını da vicdanlarının sesine kulak vermeye davet ediyoruz.” terimler kullanıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu