Haber

Talas Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etap Çalışmaları Tamamlandı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilçedeki yapı stokunun yenilenmesi, daha güvenli ve çağdaş yaşam alanlarının inşa edilmesi amacıyla başlattıkları kentsel dönüşümün ilk etabının tamamlandığını duyurdu.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Harman Mahallesi 62 Konut Sitesini de kapsayan Talas Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabının tamamlandığını ve konutların kurayla 66 hak sahibine teslim edileceğini belirtti.

Kura çekiminin 20 Ocak Cumartesi günü saat 10.30’da Talas Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacağını belirten Yalçın, şöyle konuştu:

“Allah devlete zarar vermesin. Devlet kentsel dönüşümde büyük iş başardı. Vatandaşlarımız bize güvendi. Belediye olarak vatandaşlarımızın yeni evlerine kavuşmaları için yorulmadan çalıştık. Vatandaşlarımız artık eski evlerini değiştirebiliyor. , yıpranmış ve en önemlisi çürümüş binaların daha sağlıklı, daha çağdaş ve daha değerli bir yapıya kavuşturulması.” “Kaçınılmaz bir kural olan depreme dayanıklı evlere sahip olacaklar. Bu vesileyle yeni evlerine taşınacak vatandaşlarımıza huzurlu, mutlu ve sağlıklı günlerde yaşamalarını diliyorum. Müteahhit firmalara teşekkür ediyorum.” ve belediye çalışanlarının emeği geçti.”

kavak-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu