Haber

Tuna Ofis Mobilyaları’nın konukları, İstanbul Komedi Festivali kapsamında kahkaha dolu bir gece geçirdi

İstanbul Gülme Festivali kapsamında Tuna Ofis Mobilyaları misafirleri kahkaha dolu bir gece geçirdi

 

Tuna Ofis Mobilyaları, BKM’nin düzenlediği İstanbul Komedi Festivali kapsamında dördüncü kez özel bir gösteriye ev sahipliği yaptı. Sofitel İstanbul Taksim’de düzenlenen gösteriye Tuna Ofis Mobilyaları’nın özel konukları katıldı.

 

Sofitel İstanbul Taksim residence’ın ev sahipliğinde 16 Kasım’da gerçekleştirilen gösteriyi mimarlar, iç mimarlar ve markanın özel konukları izledi. Katılımcılar kahkahalarla dolu bir gece geçirirken, Sofitel İstanbul Taksim Executive Chef Matteo Bertuletti’nin mutfağında özenle hazırlanan ikramların da tadına vardılar.

 

 

Tuna Ofis Mobilyaları Hakkında:

Tuna, yaklaşık 54 yıl önce ürün ve hizmet kalitesini en üst düzeye çıkarmak, öncü ve yenilikçi yaklaşımıyla sektörün standartlarını belirleyen marka olmak vizyonuyla yola çıktı. Dünyaca ünlü marka Girsberger ile 1992 yılında kurulan ortaklık, ofis mobilyaları sektörünün ergonomi, yenilik ve fonksiyon gibi temel kriterleri karşılamasını sağlayarak ofiste geçirilen zamanın kalitesini artırdı.

 

Bugün Tuna, kalitenin detaylardaki mükemmellikten oluştuğunun bilinciyle tasarıma hayat veriyor. Tasarımın evrensel değerlerinden ödün vermeden, hem tedarikçilerinin hem de müşterilerinin beklenti ve önceliklerine uygun çözümler üretir. Hayal gücü, zihnin rehberliğinde estetik, işlevsel ve hayatımızın yeni bir parçası haline gelir.

 

Çünkü Tuna, günümüzün yaşamına ve günümüz ihtiyaçlarına uygun, bugünün tasarımını sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu