Haber

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’dan seçim öncesi açıklamalar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “14 Mayıs’ta Cumhur İttifakımız inşallah yeni bir zaferle sandıktan çıkacak ve 15 Mayıs sabahı da aynı anlayışla hizmetlerimizi icra etmeye devam edeceğiz. ve kararlılık.” söz konusu.

AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Kurum, Ankara yolunda trafik kazası geçiren Karabük Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Rıfat Can ve ailesini Tuzla’daki evlerinde ziyaret etti.

Kazanın ardından Ankara’da ameliyat edildikten sonra Tuzla’daki evlerine dönen Can ve ailesiyle görüşen kurum, “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Daha sonra Bitlis İl ve Çevre İller Eğitim, Kültür, Sosyal ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Kurum, seçime 25 gün kaldığını belirterek, “Bu 21 yıllık süreçte eksiklerimiz, hatalarımız oldu. hedefimiz, amacımız çocuklarımıza güzel bir gelecek sunmak.Bu anlayışla çalışıyoruz.” dedi.

Hedefin büyük bir Türkiye olduğunu ifade eden Kurum, “İnşallah 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakımız yeni bir zaferle sandıktan çıkacak ve 15 Mayıs sabahı da milletvekili olarak hizmetlerimizi icra etmeye devam edeceğiz. Aynı anlayış ve kararlılık.Bizi bekleyen kardeşlerimize elimizi uzatacağız.İstanbul’umuzun dönüşümünü kararlılıkla gerçekleştireceğiz.Herkesin inançla ve huzurla yaşayacağı İstanbul için bu çabayı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz. Yeşilin ve mavinin çoğaldığı İstanbul için gençlerimizin sözlerin değil haklarının olacağı İstanbul.” ifadelerini kullandı.

Bakan Kurum, deprem bölgesindeki vatandaşlar için ilk andan itibaren seferberlik anlayışıyla çalıştıklarını vurgulayarak, konutları bir yıl içinde etap etap teslim edeceklerini söyledi.

Kurum, “Daha önceki depremlerde Elazığ ve Malatya’da vatandaşlarımıza verdiğimiz sözler gibi, aynı anlayışla çalışmalarımızı yapacağız. Orada binalarımızı güzel bir şekilde dikeceğiz, vatandaşlarımıza konutlar vereceğiz. İzmir’de ne yaptıysak. , Trabzon’da, Rize’de, Bartın’da, Antalya’daki yangınlarda ne yaptıysak aynı anlayışla çalışıp üreteceğiz.” söz konusu.

İstanbul Finans Merkezi’ni açtıklarını hatırlatan Kurum, şöyle devam etti:

“Finans merkezi ile birlikte 50 bin kardeşimize doğrudan istihdam sağlayacağız. İstanbul’u Türk Yüzyılının finans merkezi, ekonominin başkenti yapmak için hep birlikte orada büyük bir adım attık. Ardından Fikirtepe’ye gittik.” Cumhurbaşkanımız yeni etapların müjdesini milletimizle paylaştı. Şu anda İstanbul’umuzun 39 ilçesinde 93 bin kentsel dönüşüm konutu ile ilgili çalışmalarımız var.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu