İş

A. O. Smith Stephen Shafer’ı yeni başkan ve COO olarak atadı

MILWAUKEE – Küresel bir su teknolojisi firması olan A. O. Smith Corporation (NYSE: AOS), bugün Stephen Shafer’ın başkan ve işletme müdürü olarak atandığını duyurdu. Shafer’ın görevi derhal yürürlüğe girecek ve şirketin operasyonlar, mühendislik ve BT’yi içeren dünya çapındaki iş birimlerini denetleyecek.

Shafer, en son Otomotiv ve Havacılık Çözümleri Bölümü Başkanlığı görevi de dahil olmak üzere 2010 yılından bu yana 3M Company’de çeşitli liderlik görevlerinde bulunmuş ve A. O. Smith’e zengin bir deneyim kazandırmıştır. Geçmişinde ayrıca McKinsey & Company ve Ford Motor Company’de üretim, tedarik zinciri ve operasyonel iyileştirme konularına odaklandığı stratejik pozisyonlar da bulunmaktadır.

A. O. Smith Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Kevin Wheeler, Shafer’ın şirketin satış ve kârlılığını artırma ve büyümeyi sürdürme becerisine duyduğu güveni dile getirdi. Wheeler, Shafer’ın stratejik iş zekası ve küresel operasyonel deneyiminin, şirketin müşteriler, çalışanlar ve hissedarlar için değer yaratmasına katkıda bulunacak kilit varlıklar olduğunu vurguladı.

Shafer, atamasına cevaben, A. O. Smith ekibine katılmaktan ve yenilik, güvenlik ve kaliteye güçlü bir şekilde odaklanmayı sürdürürken işletme performansını iyileştirmek için çalışmaktan heyecan duyduğunu ifade etti. Şirketin büyümesini ve başarısını desteklemek için üst düzey liderlerle yakın çalışmanın önemini vurguladı.

Shafer’ın eğitim nitelikleri arasında Harvard Business School’dan MBA ve Northwestern Üniversitesi’nden Endüstri Mühendisliği alanında lisans derecesi bulunmaktadır. Şu anda Minneapolis, MN’de ikamet ediyor ve Milwaukee bölgesine taşınmayı planlıyor.

A. İş hayatında 150. yılını kutlayan A. O. Smith, dünya çapında üretilen ve pazarlanan ürünlerine yenilikçi teknoloji ve enerji tasarruflu çözümler uygulamasıyla tanınmaktadır. Şirket, konut ve ticari su ısıtma ekipmanları, kazanlar ve su arıtma ürünleri alanında lider bir üreticidir.

Bu makaledeki bilgiler, A. O. Smith Corporation’ın basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu