Haber

AÖF yaz okulu çevrimiçi mi? 2023 AÖF yaz okulu sınavı online mı yoksa yüz yüze mi yapılacak?

Açık Öğretim Fakültesi yaz okuluna gidecek öğrenciler AÖF yaz okulu arama motorlarında online olacak mı? AÖF yaz okulu online mı yoksa yüz yüze mi yapılacak? sorularına yanıt aradı. AÖF yaz okulu online olacak mı diye merak ederken AÖF yaz okulu online olacak mı? AÖF yaz okulu online mı yoksa yüz yüze mi yapılacak? sorular arandı. İşte merak edilenler..

AÖF YAZ OKULU AÇILACAK MI?

Açıköğretim Fakültesi final sınavları online yani uzaktan gerçekleştirildi. Bütünleme sınavlarının da bire bir sistemle yapılacağını kaydeden AÖF, yaz okulu sınavlarının nasıl olacağı konusunda bilgi vermedi.

AÖF YAZ OKULU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu kayıtları 03-07 Temmuz 2023 tarihleri ​​arasında yapılacaktır. 10 Temmuz’da başlayacak ve 6 hafta sürecektir. AÖF yaz okulu 19 Ağustos’ta sona erecek.

AÖF YAZ OKULU SINAVLARI NE ZAMAN?

AÖF takvimine göre; Yaz Okulu Sınavı 19 Ağustos’ta yapılacak.

AÖF YAZ OKULU 2023 KAYIT, KAÇ DERS?

Yaz okuluna kayıt olacak öğrenciler en fazla beş ders seçebilirler. Not Durum Belgesinde; Genel not ortalaması 2.00 ve üzeri olan öğrenciler, FF harf notu olan ve/veya hiç almamış ders/derslerden en fazla beş ders seçebilirler. Senet Durum Belgesinde; Genel Not Ortalaması 2.00’nin altında olan öğrenciler, harf notu FF aldıkları derslerden, şartlı geçer (CD, DC ve DD) harf notu aldıkları derslerden/derslerden, uyarıldıkları tarihten itibaren ve hiç almadıkları derslerden/derslerden en fazla beş ders seçebilirler.

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

AÖF final sınavları 3 Haziran’da başladı. 3-4 Haziran ve 10-11 Haziran tarihlerinde uygulanan AÖF final sınavlarının ardından sonuçlar açıklandı.

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

2022-2023 AÖF güz yarıyılı final sınavı 21-22 Ocak 2022 tarihlerinde yapılmıştır. AÖF final sınavına giren adaylar sınav sonuçlarını https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinden öğrenebilirler. Sınav sonuç belgelerinin çıktısını alabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu