Haber

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Şahin, mesajında, esaret ve dayatmalara razı olmayan Türk milletinin bağımsızlığını ve istikbalini yok etmek isteyen işgalcilere karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı’nın, tarihte görülmemiş bir kahramanlıkla taçlandırıldığını belirtti. .

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın, yüzyıllardır hürriyetinden ve onurundan taviz vermek yerine ölmeyi tercih etmiş asil bir milletin yükselişinin ve yeniden doğuşunun nişanesi olduğunu belirten Şahin, “Tek bayrak, tek millet anlayışıyla kurulan Cumhuriyetimiz. Demokrasi ve millet iradesiyle taçlandırılmış tek devlet, Türk milletinin ebedi simgesidir.” “Sonsuza kadar var olmaya devam edecek.” dedi.

Türkiye’nin sadece kendi vatandaşları için değil, dünyadaki tüm mağdur, mazlum ve soydaşları için umut kaynağı olduğunu belirten Şahin, “Karakteri bu kadar asil, kahraman bir milletin mensubu olmaktan gurur duyuyoruz. Bu nedenle görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmek ulusal bir görevimizdir.” “Değerlerin ve bilimin üstünlüğünü benimseyip tarihimizi çok iyi bilmek zorundayız.” değerlendirmesini yaptı.

habergomec.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu