İş

İstanbul Seni’de alışveriş sezonu açıldı

İstanbul Seni’nin ilk ve tek pazar yeri olan İBB’nin taşınabilir üstün uygulaması Vodafone iş birliğiyle açıldı. İstanbul Seni kullanıcıları artık 14 kategoride online alışveriş yapabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kobil platformunu kullanan harika taşınabilir uygulaması İstanbul Senina, artık pazar yeri haline geldi. İstanbul Seni kullanıcıları, uygulamaya entegre edilen Vodafone Her Şey Yanımda ile platformda kendilerine sunulan özel kampanyalardan yararlanarak alışveriş yapabilecek. Vodafone Her Şey Benimle ilk yılında İstanbul Seni’nin tek alışveriş platformu olacak. İstanbul Seni uygulamasıyla Her Şey Yanımda platformunun ilk 6 ayda 100 bin ziyaret alması bekleniyor.

“ESNAFLARIM VE VATANDAŞLARIM BULUŞUYOR”

İstanbul Seni’nin her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam ettiğini belirten İBB Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Erol Özgüner, uygulamanın 3 milyonun üzerinde indirildiği bilgisini paylaştı. Özgüner yeni iş birliğine ilişkin şunları söyledi: “Vodafone Her Şey Yandım alışveriş platformuyla esnafımız ve vatandaşlarımız İstanbul Seni’de milyonlarca ürünle buluşuyor. Her gün yenilenen özel kampanyalarla İstanbullular ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi yaşıyor. Hızlı, kolay ve ücretsiz iade özellikleriyle İstanbulluların hayatı kolaylaşıyor. “Satış yapmak isteyen KOBİ’ler yeni satış platformumuza yönlendiriliyor” dedi.

“SİZLERİ BENİM OLAN HER ŞEYİN AYRICALIKLARINDAN YARARLANMAYA DAVET EDİYORUZ”

Vodafone Her Şey Benimle Genel Müdürü Yusuf Aysal şunları söyledi:

“İBB iş birliğiyle Türkiye’nin en büyük metropolünün tüm hizmetlerinin toplandığı İstanbul Senindir uygulamasına Her Şey Yanında’yı entegre ettik. Herşey Benimle İstanbul Seni’nin ilk ve tek alışveriş platformu oldu. Bu işbirliğinin, platformumuzun tanınmasında önemli rol oynayacağını ve İBB’nin yaklaşık 60 bin mobil hattının servis sağlayıcısı olarak bize yeni, maliyet katan kurumsal çözümler sunma alanı yaratacağına inanıyoruz. Tüm İstanbul Seni kullanıcılarını Her Şey Yandım ayrıcalıklarından yararlanmaya davet ediyoruz.

HER ŞEY SİZİN ELİNİZDE

Vodafone Herşey Yanımda: Cep Telefonu, Elektronik, Dijital Servis ve Oyunlar, Moda, Hobi-Ofis-Kırtasiye, Kozmetik ve Kişisel Bakım, Ayakkabı-Çanta-Aksesuar, Spor ve Outdoor, Anne-Bebek, Ev-Hayat, Pet Shop, Medikal Ürünler ve Oto Aksesuarları başta olmak üzere farklı kategorilerde 4 milyondan fazla ürün sunulmaktadır. Toplamda binden fazla mağaza işleten Her Şey Yanım, avantajlı fiyatları, farklı kampanyaları ve kullanım kolaylığıyla Vodafone Yandım uygulamasını indiren tüm kullanıcılara Vodafone olsun ya da olmasın yepyeni bir deneyim sunuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu