Ekonomi

Nasdaq, Midas’ın New York Times Meydanı’nda 500.000 kullanıcıya ulaşmasını kutluyor

Dünyanın en büyük teknoloji borsası Nasdaq, maliyetsiz borsa uygulaması Midas’ı finans dünyasının kalbi New York’ta Times Square’deki dev ekranda dev ekranda kutlarken, “Nasdaq, Türkiye’nin en hızlı büyüyen yatırım uygulaması Midas’ın kısa sürede 500 bin kullanıcıya ulaşmasını kutluyor. 12 ay!” onu tebrik etti.

 

Midas, geçtiğimiz hafta yayınladığı büyüme verileriyle başarılı bir yılı geride bıraktığını duyurdu. Amerika borsalarına ve Borsa İstanbul’a tek uygulama üzerinden kolaylıkla ve masrafsız yatırım yapma imkanı sunan Midas, 2022’de 10 kat büyüyerek 500 bin kullanıcıya ulaştı ve Türkiye’nin ardından Amerika’da da ses getirdi. .

Dünyanın en büyük teknoloji borsası Nasdaq, Midas’ın başarısını New York Times Meydanı’ndaki dev ekranda Amerikan Borsaları’nın ardından Borsa İstanbul hisselerini de hayata geçirerek kutladı.

Türkiye’yi gururlandıran kutlama

Tüm yatırım ihtiyaçları için tek platform olma yolunda büyük adımlar atan Midas, kullanıcı sayısını 10 kat artırarak 2022 yılında 500 bin kullanıcıya ulaşmış ve işlem hacmini 27 kat artırmıştır. Dünyanın en büyük teknoloji borsası Nasdaq’ın bu başarıyı finansın kalbinin attığı dünyanın en kalabalık meydanında kutlaması tüm Türkiye’yi gururlandırdı.

Büyüme rakamlarının yanı sıra kullanıcı deneyimini optimize etmek için yaptığı iyileştirmelerle dikkat çeken Midas, kullanıcılarına en hızlı canlı bilgiyi sağlamak için Nasdaq ile iş birliğini genişletti. Bu anlaşma ile Midas, Amerikan borsalarına ilişkin canlı verileri Türkiye’deki kullanıcılarına en hızlı şekilde ulaştıran ve bu hızda canlı veri hizmetini ücretsiz olarak sunan tek aracı kurum oldu.

“Bir Türk fintech olarak başarımızın dünyanın en büyük teknoloji borsası Nasdaq tarafından kutlanmasından gurur duyuyoruz.”

Midas CEO’su Egem Eraslan, “Borsa süreçlerinizi en avantajlı ve zahmetsiz hale getirebileceğiniz uygulama olma hedefiyle çıktığımız bu yolda, başarılarımızın küresel ölçekte takdir görmesi bizim için çok değerli. biçim. Türk fintech olarak başarımızın dünyanın en büyük teknoloji borsası Nasdaq tarafından kutlanmasından gurur duyuyoruz. Borsa yatırımları için bizi tercih eden 500 bin kullanıcımız sayesinde buralara geldik. Önümüzdeki dönemde kullanıcılarımıza daha iyi hizmet verebilmek için davet merkezini ve canlı sohbeti hayata geçireceğiz. 2023 yılında tüm yatırım ihtiyaçları için tek platform olma yolunda kıymetli madenleri ve yatırım fonlarını Midas’ta göreceğiz. Başarılarımızın küresel ölçekte takdir görmesi bizim için çok değerli, 2023 yılında da kullanıcılarımıza en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışacağız.” söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu