İş

HONOR ve Gameloft’tan mobil oyun dünyasında yeni bir sayfa açacak iş birliği!

Katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar çoğalmaya başladıkça, derin işbirlikleri yapılmaya başlandı. Bu içerikte; HONOR ile dünyaca ünlü oyun geliştiricisi Gameloft arasında katlanabilir ekranlı telefonları oyun canavarına dönüştürecek yeni bir iş birliği yapıldı. Şimdi ONUR Magic V2İçin yapılan çalışma diğer katlanabilir ekranlı telefon üreticilerini de etkileyecek gibi görünüyor.

Gameloft’un en popüler oyunlarından biri. Asfalt 9: Efsaneler . HONOR ile yapılan iş birliği kapsamında bu oyuna özel bir optimizasyon çalışması yapıldı. Böylece oyunun daha yüksek çözünürlükte yani 120 fps’de çalışması sağlandı. HONOR Magic V2 RSR Porsche Design, bu optimizasyon çalışmasıyla Asphalt 9: Legends’ı sorunsuz ve kullanımı kolay hale getirdi. tamamen uyumlugörüntü boyutlarında çalıştırdım.

“Sektör lideri etkileşimin kilidini açtık”

Gameloft’un üst düzey yöneticilerinden Henry Pan, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda taşınabilir oyunların ve katlanabilir ekranlı telefonların optimize edilmesi gerektiğini belirtti. zorluklara adı geçen. Ancak Gameloft yöneticisi bunu başardıklarını belirterek, “Oyuncular için seviye lideri bir sürükleyiciliğin kilidini açıyoruz” dedi. Henry Pan açıklamasında haklı olabilir çünkü bu iş birliğiyle Asphalt 9: Legends ilk kez katlanabilir ekranlı bir akıllı telefonda çıkacak. 120 Hzçalınabilir.

HONOR Magic V2 ve HONOR Magic V2 RSR Porsche Design için özel olarak optimize edilen Asphalt 9: Legends, bu ay piyasaya sürülecek. Google Oyun mağazası aracılığıyla yayınlanacaktır. Oyunun çıkışıyla birlikte oyuncular katlanabilir ekranlı telefonlarını kullanabilecekler. son derece akıcı bir deneyimYaşama şansına sahip olacaklar.

HONOR Magic V2 teknik özellikleri ve fiyatı:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu